КултураНастани

Стендап спектакл во Битола – Закажано е шоуто на Никола Тодороски

Незаменливиот Никола Тодороски по барање на битолската публика, повторно на сцената во “Центар за култура” – Битола

Стенда ап комичарот ќе настапи на 15.02.2023 година со почеток во 20:00h.

Од Центарот за култура пренесуваат дека билетите може да ги набавите од денес после 15ч.

Поврзани новости