НАЈНОВО

Битола инфо

Овој четврток Славица Чуктераш во Голд Фелициа

Овој четврток 29 Февруари Голд Фелициа со задоволство ви најавува настап на добро познатата миленичка на сите генерации Славица Чуктераш!

Голд Фелициа со својот луксузен амбиент ве кани на одлично музичко патување.

Дојдете да уживате и да се потсетите на нејзините добро познати хитови!

Kартите за концертот на Славица Чуктераш се достапни во продажба по цена од 600 денари во следните локации:
✅ Голд Фелициа – Битола
✅ Евротип Битола – Широк Сокак
✅ Евротип Битола – Партизанска
✅ Евротип Прилеп – Катна

➡️ На врата картите се по цена од 800 денaри

Инфо и резервации:
📞 +389 75 316 974
📍 Новачки Пат бр.14, 700 Битола
29.02.2024 | Почеток 21:00ч

За моментите кои вредат злато, само во Голд Фелициа
https://goldfelicia.mk/mk

Поврзани новости