НАЈНОВО

ЗабаваЗанимливости

Видеа кои ќе ве расположат и ќе посакате веднаш да се најдете во местата каде се снимени

Замислете си обичен ден. Рапидниот живот постојано не присилува негде да брзаме, трчаме. Обрски дома, обрврски на работа, брзање за потребни намирници, куповки, обични прошетки.

Но, одеднаш засмислете дека тоа секојдневие како да се паузира и… време е за музика.

Погледнете ги видеата кои се случуваат во трговските центри и плоштадите низ големите метропило чиии традиции се повторуваат секоја година и за моемент визуелизрајте се токму на местата каде се документирани. Тоа би било навистина пријатно изненадување и потсетување дека хуманоста, светот околу нас и музиката се оние нешто кои често ги забораваме, а всушност се величествени мигови кои го прават животот поубав.

Поврзани новости