НАЈНОВО

ЗабаваЗанимливости

Видео: Во Мадрид е направена најмалата дискотека на светот

Теледиско, за кој се вели дека е најмалиот ноќен клуб во светот, отвори нова локација во Мадрид.

Клубот во форма на говорница, со текот на годините беше извор на фасцинација за многумина во Берлин. Теледиско, за кој се вели дека е најмалиот ноќен клуб во светот, отвори нова локација во Мадрид.

Тоа е најмалата дискотека во светот. Можете да ја пуштите вашата омилена песна со ставање паричка, потоа да се фотографирате и да го преземете снименото видео. „Што се случува на ова место, останува на ова место. Танцувајте како да нема утре”, велат од нивната веб-страница.

Откако ќе влезете внатре, можете да изберете од „Dancing Queen“ на ABBA, „Umbrella“ на Ријана и „Barbie Girl“ на Aqua и да изберете ефекти како осветлување, вртечка диско топка или магла во диско. Клубот има три лица истовремено и можете да бидете внатре само три минути откако ќе изберете песна.

Оригиналниот и прво отворен Теледиско Пинк се наоѓа во Катер Блау на улицата Холцмаркт во Берлин. Како мобилна дискотека, Теледиско може да се изнајмува и се движи низ светот, но новата локација во Мадрид ќе биде постојана.

Поврзани новости