НАЈНОВО

ЗабаваЗанимливости

Тестирајте го вашиот фокус – Дали можете да најдете 6 зборови на илустрацијата за 30 секунди?

Ако сакате загатки и криенки, ова е за вас. Задачата можеби не е лесна. Затоа, добро концентрирајте се. Можете ли да најдете 6 зборови на сликата за 30 секунди?

Зборовите се напишани на англиски јазик.

Обидете се да го направите тоа за помалку од 30 секунди.

Дали успеавте?

Ако не, ние ќе ви помогнеме!

Зборовите се напишани на плочките на подот во бањата, на опашката на мачката, на ТВ-кабелот, на каучот, на работ од огледалото и на метлата.

Поврзани новости