НАЈНОВО

ЗабаваЗанимливости

Фејсбук, Амазон, Мерцедес – Како би изгледале логоата во средновековен стил

„Твитер“, „Мекдоналдс“ , „Амазон“, „Фејсбук“… Што ако овие нешта постоеа во средниот век? Дискутабино или нелогично прашање нели?

Сепак, како би изгледале нивните логоа?

Токму на оваа идеја се сетил уметникот Илја Сталоне и и решил да си поигра со нивниот дизајн преработувајќи ги во средновековен стил и правејќи ги да изгледаат како лесно да се најдат во списи од оваа ера на човечката историја. Погледнете ги подолу забавните илустрации.

Поврзани новости