НАЈНОВО

Битола инфо

Овој петок и сабота повелете на незаборавно Кабаре Шоу во Голд Фелициа во Битола

Овој петок и сабота Голд Фелициа единствено за сите симпатизери на уникатни моменти кои продуцираат незаборавни спомени ви подготви специјално Кабаре Шоу кое сигурно ќе ве остави без здив.

Професионалните танчери и пејачи на Кабаре Шоуто на Голд Фелициа ќе ви претстават музичко – танцувачки сцени кои ќе ве исполнат со позитивна енергија и весел дух.

Овој петок и сабота не го пропуштајте нашето Кабаре Шоу кое единствено во Македонија го има само во Голд Фелициа во Битола!

Новачки Пат бр.14, 7000 Битола

29 и 30Март во 21:00 часот

Инфо & резервации:

+389 75 316 974

https://www.goldfelicia.mk

Поврзани новости