НАЈНОВО

КултураТеатар

Репертоар на Народен театар Битола за месец Јануари 2023 година

Време е за уметност, време е за театарско уживање во мајсторски одиграните претсави на Народниот театар Битола. Погледнете го репертоарот на фотографијата превземена од нивниот фејзбук профил.

Поврзани новости